POROKE - ASA Residence

Kraška poročna pravljica

Osebje ASA Residence pri ustvarjanju edinstvenega poročnega slavja paru zagotavlja brezskrbne priprave in mirno praznovanje. Glede na manjše število ljudi, se v pripravah in izvedbi poročnega slavja ter ostalih spremljajočih se dogodkov osredotočamo na slavnostni protokolrazvajanje poročnega para pred in po poročnem slavju, na pripravo prostorovjedilne mize in zunanjega okolja, na izbor jedi in vin, ter vse ostalo, kar poročni dan za vedno shrani v ljubeč spomin.

Dehteči vonj svežih vrtnic, do potankosti urejene mize ter nežni detalji, ki bodo okronali vašo ljubezen – to je butično poročno slavje, ki bo vajinim svatom in vama za vedno ostalo v ljubečem spominu.

Izmenjajta si prstana sredi zelene kraške pokrajine, ter svoj zakon sklenita s poljubom pod starim kostanjem ali na energijskih točkah Astral in Nebo. Naj zvezdnato nebo osvetljuje vajin prvi poročni ples.

Program kraške poročne pravljice vključuje:

Prvi dan: Prihod in nastanitev ter sprostitev v jacuzziju in savni, sledi večerja ob svečah in masaža v dvoje.

Drugi dan: Zajtrk zaljubljencev z eko dobrotami, pričetek priprav v sproščenem vzdušju, brez stresa in brez glavobola, sledi poročni obred po vaših željah ter okusna pogostitev s poročnim jedilnikom, z izbranimi jedmi in vinom, ter poročno torto.

Tretji dan: Poročni brunch.

Povpraševanje naslovite na info@asaresidence.eu