Testimonials - ASA Residence

Archives: Testimonials

Gentili Signora Susanna e Signor André,

Vogliamo ringraziarVi per la calorosità e la gentilezza dei padroni di casa di
cui siamo stati partecipi durante la nostra permanenza di 4 giorni di risposo
nell’ASA Residence.

 

Draga Suzana in André,

hvala vam za gostoljubje, odlične jedi in vino. Naučila sta naju veliko o slovenski kulturi, ljubezni in občutkih. Zagotovo se še vidimo.

 

Prispeli smo z motorjem in smo se kljub kratkemu oddihu imeli čudovito. Hvala vam za izredno okusen zajtrk, narava je izjemna, ob vseh živalih in svežem zraku. Tudi naš psička Daisy je našla novega pasjega prijateljčka. Zagotovo se vrnemo po še več tega, kar smo doživeli. Hvala vam za vse!

 

Spoštovana gospa Suzana in gospod André,

še enkrat se vama najlepše zahvaljujeva za izjemen in nepozaben dogodek, ki sta nam ga pripravila ob otvoritvi vajine nebeško lepe kraške lepotice. Kot sta opazila, smo vas kar težko zapustili v tem sanjsko lepem okolju in bi kljub hladni noči najraje kar ostali pri vas. O vašem čudovitem dosežku bomo z veseljem sporočali naprej.

Z najboljšimi željami vaša

Spoštovana gospa Suzana in gospod André,

Zahvaljujemo se za toplino in prijaznost gostiteljev, ki smo jo doživeli ob 4-dnevnem oddihu v ASA Residence.

 

Draga Suzana in André,

še enkrat bi se vama rada zahvalila za čudovit vikend, ki sva ga preživela pri vas. Doživetje je bilo še lepše, kot sva pričakovala ob ogledu fotografij na vaši spletni strani. Zelo ceniva vajino prisrčno gostoljubnost. Zahvaljujeva se vama za vse: prijetno družbo, okusno hrano in vino ter udobje ob kaminu. Dobre misli pošiljamo vsem živalim, ki so resnično bistveni del ASA Residence.

Dear Suzana and Andree

Again, we would like to express our gratitude for your kindness during an amazing weekend we had in your residence. As it happened, it was even more beautiful in reality than we expected watching the photos on your internet page. Your lovely hospitality is highly appreciated. Thank you for everything, for nice company, for tasty food, for delicious wine, for cosiness of the wood burner, and we are sending good thoughts to your animals, which really are the essential part of Asa Residence.